آیین پاسداشت قهرمانان ملی و دومین یادواره ایثارگران و شهدای صنعت داروسازی کشور در مجموعه باغ موزه دفاع مقدس برگزار و از تندیس «زرین مقاومت» رونمایی شد. سه فیلم مستند از زندگی سه خانواده شهدای صنعت دارویی کشور به نمایش درآمد و از خانواده شهیدان «غلامرضا فلاحی»، «غلامرضا زیوری» و «حمید ولی زاده ارشد» با اهدای تندیس «زرین مقاومت»، تجلیل کردند. حمایل پاسداشت قهرمانان ملی را هم مدیرعامل شستا، به مدیرعامل شرکت «شفادارو» اعطا کرد تا این شرکت عهده دار برگزاری سومین یادواره ایثارگران و شهدای صنعت دارویی کشور در سال آینده باشد.
به گزارش روابط عمومی سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، دومین یادواره ایثارگران و شهدای صنعت داروسازی کشور با شعار «راه هست… غم نیست» عصر چهارشنبه ۲۶ دی ماه با حضور اعضای صنعت دارویی کشور، مقامات کشوری و لشگری و جمع کثیری از مردم در تالار خلیج فارس مجموعه باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
مراسم با حضور دکتر مهدی پیرصالحی – رئیس سازمان غذا و دارو-، دکتر محمد رضوانیفر – مدیرعامل شستا، دکتر عباس کبریاییزاده- نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی، سردار فتحعلیان، سردار حسین دهقان – مشاور نظامی فرماندهی کل قوا- برگزار شد جمعی از خانوادههای ایثارگران و شهدای صنعت دارویی کشور همراه بود.
در این مراسم دکتر مهدی پیرصالحی – رئیس سازمان غذا و دارو کشور با اشاره به تحریم های اعمال شده علیه ملت ایران گفت در تحریم دورههای قبل، دارو بهصورت مستقیم مورد هدفگذاری دشمن قرار نگرفته بود، اما تحریمهای جدید مستقیما بر تامین داروی موردنیاز مردم اثر میگذارند تا در میان ملت ایران نارضایتی ایجاد کنند.
او ابراز امیدواری کرد که تمام اعضای صنعت دارویی کشور تلاش خود را صرف سرمایه گذاری برای تامین داروهای سالم و باکیفیت کنند تا دوران تحریم را با همراهی هم پشت سر بگذاریم.
پیرصالحی افزود: اکنون که در تامین ارز و دارو دچار مشکلاتی هستیم تلاش می کنیم تا با مرتفع کردن معضلات موجود، پاسخگو و قدردانِ خون شهدایمان باشیم.
دکتر عباس کبریاییزاده نیز در بخش دیگری از مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره جهادگران دوران جبهه و جنگ، تصریح کرد، دشمن برای آسیب رساندن به ملت ایران، دسترسی مردم به دارو را هدف قرار داده است.
او با اشاره به سوابق خود در نیروی بسیج دانشجویی گفت، که در دوران دانشجویی و با هدایت اساتید خود بر هدف کمک رسانی به جبهههای جنگ متمرکز شده است.
کبریایی زاده خاطرنشان کرد، نیاز کشور در دوران جنگ، تولید داروهایی بود که برای مواجهه با بکارگیری سلاح های شیمیایی در مناطق جنگ زده به کار می آمد. این در حالی بود که با استفاده رژیم بعث از سلاح شیمیایی در مقابل ایران، ما نیاز به داروهایی داشتیم که هیچکدام از کشورها آن را در اختیار ما نمی گذاشتند. در همین شرایط، ماموریت تولید «آنتی دوت» ها در جهاد دانشگاهی به ما محول شد و در نهایت با تلاش و پشتکار متخصصان صنعت داروسازی کشور به سرانجام رسید. به طوری که کشورهای همسایه، چند سال بعد این داروها را از ایران خریداری کردند.»
نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی افزود، اگر امروز توانمندیم به خاطر مجاهدتها و باورهایی است که امام خمینی (ره) با روحیه انقلابیگری در ملت ایجاد کرد.
بهزعم او، اگر با همان روحیه و مسئولیت پذیری به تلاش خود ادامه دهیم، آنها را که در انتظار ناکامی ما هستند ناکام میگذاریم.
دکتر محمد رضوانی فر مدیرعامل «شستا» در بخش دیگری از مراسم با اشاره به فراز و فرود صنعت دارو کشور در چهل سال اخیر، گزارشی از برنامه یکسال گذشته برای برگزاری یادواره شهدای صنعت دارو ارائه داد.
طبق این گزارش، شرکت «تیپیکو» به شناسایی شهدا، جانبازان، ایثارگران و خانواده این عزیزان پرداخته و برنامه دیدارهای هفتگی با خانواده شهدا را به همراه مراسم تجلیل از آنها در ۲۵ مراسم کوچک برگزار کرده است.
رونمایی از سردیس شهدا، جانمایی سردیسها در ورودی شرکتهای دارویی، برگزاری هفتگی مسابقات ورزشی و تهیه سه فیلم مستند و کوتاه از زندگی خانواده ایثارگران و شهدای شناساییشده توسط شرکت «تیپیکو» جزو سایر اقدامات مورد اشاره رضوانی فر در سال گذشته بود.
در بخش دیگری از این مراسم سردار حسین دهقان؛ مشاور نظامی فرمانده کل قوا نیز درباره آثار معنوی برگزاری و حضور در چنین محافلی سخن گفت و از شایستگی های شهدا و استقبال خالصانه آنها از شهادت یاد کرد.
قرار بود «محمد شریعتمداری – وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی-، دکتر سعید نمکی- سرپرست وزارت بهداشت و درمان-، در این آیین حضور داشته باشند. اما مراسم بدون حضور ایشان برگزار شد.
مطالب مرتبط
آیین پاسداشت قهرمانان ملی ایثارگران و شهدای صنعت داروسازی