تیم کوک، مدیرعامل شرکت اپل، پیشتر اعلام کرده بود که باید در ماه آگوست شاهد عرضه اپل کارت باشیم و این کارت بالاخره دیروز و برای برخی از مشتریانی که در وبسایت اپل برای آن ثبت نام کرده بودند، عرضه شد. در پایان ماه نیز این کارت بانکی اعتباری به صورت عمومی عرضه میشود و کاربران میتوانند آن را دریافت کنند.
در حال حاضر افرادی که این کارت را دریافت کردهاند، به صورت تصادفی از میان کسانی که در سایت اپل برای دریافت کارت ثبت نام کرده بودند، انتخاب شدهاند. نحوه فعال کردن کارت هم به آخرین نسخه فعلی iOS یعنی iOS 12.4 نیاز دارد و برای آن باید آدرس، تاریخ تولد، سطح دریافتی و چهار رقم آخر شماره Social Security فرد (که همان شماره ملی آمریکاییها به حساب میآید) وارد شود. سپس این اطلاعات به بانک Goldman Sachs فرستاده میشود تا اطلاعات شما در لحظه تایید شود. با تمام این مواردی که گفتیم، یعنی برای استفاده از اپل کارت شما باید آمریکایی باشید و در بانک Goldman Sachs حساب بانکی داشته باشید.
اپل میگوید اپل کارت قرار نیست به صورت مستقیم با کارتهای Premium مثل Chase Sapphire یا American Express Platinum رقابت کند بلکه قرار است روند داشتن کارت اعتباری برای دارندگان آیفون سادهتر باشد چراکه دریافت کارتهایی که مثال زدیم، پروسه سخت و طولانی دارد.
زمانی که کارت تایید شود، اپل کارت به اپلیکیشن Apple Wallet اضافه خواهد شد و میتوان از آن استفاده کرد. در زمان طی کردن مراحل ثبت و فعالسازی کارت هم کاربر میتواند برای کارت فیزیکی جذابتر تیتانیومی درخواست دهد تا به صورت رایگان برای او ارسال شود. فعال سازی کارت فیزیکی هم بسیار ساده خواهد بود؛ بستهبندی که حاوی کارت است، به یک تگ NFC مجهز شده و زمانی که گوشی آیفون نزدیک این تگ بشود، مراحل فعالسازی کارت فیزیکی روی گوشی نمایش داده میشود و به هیچ چیز دیگری نیاز نیست.
آنطور که نویسنده ورج میگوید، او فرصت این را داشته که این کارتهای فیزیکی را از نزدیک لمس کند. به گفته او، کارتهای تیتانیومی ضخیمتر از دیگر کارتها هستند و وزن آنها نیز طبیعتا بیشتر است. کاربران میتوانند از این کارت بدون نیاز به گوشی استفاده کنند و با آن خرید کنند اما این کارت از پرداختهای بر پایه NFC پشتیبانی نمیکند. این یعنی اپل مشخصا میخواهد برای پرداختهایی که بر پایه NFC هستند، از آیفون یا اپل واچ خود استفاده کنید.
وقتی مراحل ثبت و فعال سازی اپل کارت به اتمام برسد، کاربر سه شماره مرتبط با کارت خود خواهد داشت. اول شماره تلفن کاربر، دوم شمارهای که روی کارت فیزیکی نوشته شده و سوم شماره مجازی که از طریق اپلیکیشنهای پرداخت موبایلی به آن دسترسی دارد. شماره مجازی را کاربر هر زمان که بخواهد میتواند درخواست کند. خود کارت فیزیکی فاقد هرگونه تاریخ انقضا و یا شماره امنیتی Security Code خواهد بود و این شمارهها روی آن چاپ نمیشوند اما اگر کارت خود را گم و یا غیر فعال کنید، میتوانید به تمامی این اطلاعات از طریق اپلیکیشن Wallet دسترسی داشته باشید.
رابط کاربری اپلیکیشن Wallet هم واقعا کاربردی و زیبا طراحی شده است. در این اپلیکیشن میتوان اطلاعات کامل خریدهایی که با کارت انجام شده را مشاهده کرد. همچنین با کمک یادگیری ماشینی، میتوان تاریخچه خریدها و کالاهای خریداری شده را هم دستهبندی کرد. زمانبندی پرداختها را هم میتوان با این اپلیکیشن تغییر داد و با توجه به کم و زیاد کردن آن، میزان بازگشت وجهی که به کاربر تعلق میگیرد را هم تماشا کرد. همچنین اینکه چقدر هر هفته یا هر ماه خرج میشود را هم میتوان به شکل دسته بندی شده و مرتب نگاه کرد.